Gemeente Bussum

Verkeershinder drempels Brediusweg

De firma Dura Vermeer werkt op donderdag 12 november 2009, in opdracht van de gemeente Bussum, aan drie drempels van de Brediusweg. Voor de werkzaamheden is het niet nodig om de weg af te sluiten; er blijft één weghelft open. Enige hinder is niet uit te sluiten. We vragen hiervoor uw begrip.

Â

Werkzaamheden

Bij drie drempels van de Brediusweg sluit het asfalt niet meer goed aan op de betonnen drempels. Het verkeer ondervindt hier hinder van. Om dit te verbeteren wordt de bovenste laag asfalt over circa vier meter voor en na de drempel weg gehaald. Vervolgens krijgt het bewerkte deel van de weg een nieuwe laag asfalt.

Â

Het gaat hierbij om het asfalt bij de drempels ter hoogte van de RhijnvisFeithlaan/Jan Toebacklaan, Willem Bilderdijklaan/Paulus Potterlaan en de Vondellaan. De werkzaamheden nemen één dag in beslag. Bij slecht weer kan dit uitlopen. Â

Â

Informatie

Bewoners van de Brediusweg ontvangen een brief over de werkzaamheden. Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met een van de medewerksters van de Servicelijn van de afdeling Wijkbeheer. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur via tel. (035) 692 88 98.