Gemeente Valkenswaard

onderhoud elementenverharding

Planning onderhoud elementenverharding

In de periode van 12 november tot en met 5 februari 2010 vindt onderhoud plaats aan diverse elementenverhardingen in de gemeente Valkenswaard. Het gaat om werkzaamheden van uiteenlopende grootte.

Een exacte datum is moeilijk te noemen, omdat het werk ook afhankelijk is van de weersomstandigheden. Wanneer het ene werk uitloopt, kan dit gevolgen hebben voor andere werken met opstarten en dus ook gereed komen. Wanneer alleen het trottoir herstraat wordt, zal de hinder voor het verkeer op de rijbaan minimaal zijn. Wanneer echter ook de rijbaan herstraat wordt, kan het zijn dat de straat gedeeltelijk afgesloten is voor het verkeer.

Korfvlechterwei
In de periode van 9 november tot en met 4 december worden de trottoirs herstraat en invaliden inritten aangebracht op de hoekpunten, indien zij nog niet aanwezig zijn.

Wagenmakerwei
In de periode van 9 tot en met 11 november wordt er ter plaatse van de bomen verharding weggehaald en als groenstrook ingericht.

Merendreef / Kleine Meerlaan
In de periode van 12 tot en met 25 november wordt de parallelweg langs de Merendreef ter hoogte van huisnummer 2 tot en met 10 herstraat. De aanliggende woningen zullen gedurende deze periode moeilijke bereikbaar zijn met de auto. De gemeente probeert de overlast tot een minimum te beperken door een tijdelijke ontsluiting op de Europalaan aan te brengen.

Haagstraat
In de periode van 23 november tot en met 18 december wordt het trottoir aan de zijde met de oneven huisnummers en de gehele rijbaan herstraat. Zowel het trottoir als de rijbaan zal in gedeeltes opgebroken worden en herstraat om de hinder tot een minimum te beperken. Ook hier geldt dat er invaliden inritten aangebracht worden op de hoekpunten indien zij nog niet aanwezig zijn.

Dokter Dagevosstraat
In de periode van 4 januari tot en met 5 februari wordt zowel het trottoir als de gehele rijbaan vanaf de Wilibrorduslaan tot aan de Carolusdreef herstraat. Dit zal in gedeeltes gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken. Ook hier geldt dat er invaliden inritten aangebracht worden op de hoekpunten indien zij nog niet aanwezig zijn.

Vlasroot / Weteringstraat
In de periode van 11 januari tot en met 5 februari wordt het trottoir herstraat. Dit zal in gedeeltes gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken. Ook hier geldt dat er invaliden inritten aangebracht worden op de hoekpunten indien zij nog niet aanwezig zijn.

Buurt 't Gegraaf
In de periode van 4 januari tot en met 5 februari wordt het trottoir in de Kerstroosstraat, de Ganzetongstraat, de Venkelstraat, het Ericapad en langs de Nieuwe Waalreseweg (tussen de Meidoornlaan en het Ridderspoor) herstraat. Dit zal in gedeeltes gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken. Ook hier geldt dat er invaliden inritten aangebracht worden op de hoekpunten indien zij nog niet aanwezig zijn.

Buurt Kerkakkers Noord
In de periode van 26 november tot en met 15 januari wordt het trottoir in de Pater van Elsenstraat, Alb. Thijmstraat, Mr. van Sonstraat, Mgr. van Zwijsenstraat en Hubert van Nispenstraat herstraat. Dit zal in gedeeltes gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken. Ook hier geldt dat er invaliden inritten aangebracht worden op de hoekpunten indien zij nog niet aanwezig zijn.

`t Mortelkeg
In de periode van 25 tot en met 29 januari wordt rijbaan herstraat. Dit zal in gedeeltes gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken.

Kapelweg
In de periode van 27 tot en met 28 januari wordt de puinverharding hergeprofileerd.

Informatie
De firma Jansen zal per straat tijdig een brief verspreiden zodat de aanwonenden weten wanneer zij hinder kunnen ondervinden en met wie zij eventueel contact op kunnen nemen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Voor nadere informatie over de geplande werkzaamheden kunt u terecht bij de heer B. van Dijk van het team Realisatie en Beheer in het gemeentehuis aan De Hofnar 15 in Valkenswaard. Hij houdt toezicht namens de gemeente op de werkzaamheden en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 040-2083634.