Politie Gelderland-Zuid

Informatiebijeenkomst evaluatie rellen Groesbeek

Groesbeek, 06-11-2009 o De politie Gelderland-Zuid organiseert op donderdag 12 november aanstaande in het gemeentehuis van Groesbeek een informatiebijeenkomst over de evaluatie van de ongeregeldheden die zaterdag 18 juli jl. bij de voetbalwedstrijd NEC-GBA plaatsvonden. Slachtoffers van de ongeregeldheden zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst.

Na de voetbalrellen is de politie direct een strafrechtelijk onderzoek gestart naar de daders. Tegelijkertijd is ook een evaluatie opgezet. Deze evaluatie is gedaan door medewerkers van de politie Brabant Zuid-Oost. Vertegenwoordigers van de politie en burgemeester Prick geven informatie over de evaluatie. Er wordt geen nieuwe informatie over het strafrechtelijk onderzoek gegeven.

Bijeenkomst slachtoffers
De bijeenkomst is van 9.30 tot 10.30 uur en is speciaal bedoeld voor bezoekers van de voetbalwedstrijd NEC-GBA die slachtoffer of getuige waren van de rellen.

Persconferentie
Journalisten worden uitgenodigd voor een persconferentie na de bijeenkomst voor de bezoekers en/of slachtoffers van de onregeldheden op 18 juli. De persconferentie start om 10.30 uur op het gemeentehuis in Groesbeek. Media worden verzocht zich vooraf aan te melden bij de afdeling Communicatie van de politie Gelderland-Zuid via persvoorlichting@gelderland-zuid.politie.nl

(11)

Laatst gewijzigd 06-11-2009 14:48 | © Regio Gelderland-Zuid |