Saxion Hogescholen
BR>

ma 09 november 2009

Opening laboratoria Saxion en ROC van Twente
/files/storage/led/ledIMG_1056.JPG

Op donderdag 12 november a.s. vindt de officiële opening plaats van de nieuwe laboratoria van de Life Science opleidingen van Saxion en de opleidingen Laboratorium en Procestechniek van ROC van Twente.

Sinds 1 september jl. zijn deze opleidingen samen gevestigd in een prachtig verbouwde vleugel in het pand van Saxion aan de MH Tromplaan in Enschede.

De samenwerking levert veel voordelen op, zoals een efficiëntere werkwijze en kostenbesparing door het gezamenlijk gebruik van de laboratoria. Ook wordt de aansluiting van mbo naar het hbo verbeterd. Een ander positief effect is dat er beter ingespeeld kan worden op de wensen van en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

De heer J.W. Boomkamp, voorzitter Raad van Bestuur Saxion en de heer J.H. Schutte, voorzitter College van Bestuur ROC van Twente gaan fietsend het officiële startschot voor de opening geven. Na deze bijzondere act vindt aansluitend een rondleiding plaats door de nieuwe laboratoria. Het programma wordt afgesloten met een borrel.

Life Science opleidingen
Saxion heeft de volgende Life Science opleidingen: Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie (incl. Crime Science) en Chemische Technologie (incl. International Water Technology).


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

U bent als persmedewerker van harte welkom deze opening bij te wonen. Wij verwelkomen u graag op donderdag 12 november om 16.00 uur in de centrale hal van het Saxion gebouw aan de M.H. Tromplaan 28 in Enschede. Aansluitend vindt de opening op de desbetreffende afdeling plaats. U kunt zich vooraf aanmelden bij Hettie van der Aa, marketing & communicatie medewerker van Saxion, academie LED, tel. 053 - 487 19 83 of via h.a.vanderaa@saxion.nl.

Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met:


- Clemens Kienhuis, teamleider Life Science opleidingen van Saxion, tel. 053 - 487 14 06.

- Johan Andela, hoofd afdeling Laboratorium en Procestechniek van ROC van Twente, tel. 074 - 850 35 12.