Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht verkeersongeval

Nijmegen, 12-11-2009 o Woensdagmiddag rond 16 uur raakte een 32-jarige vrouw uit Nijmegen gewond bij een verkeersongeval op de Wijchenseweg ter hoogte van de snelweg A73. De bestuurster kwam na de aanrijding met haar auto in de greppel naast de weg tot stilstand. Voor het onderzoek van dit verkeersongeval zoekt de politie getuigen.

De bestuurster reed op de A73 en nam de afslag ter hoogte van Bijsterhuijzen richting Wijchenseweg. Bij het oprijden van de kruising met de Wijchenseweg, ontstond de aanrijding met een auto die over deze Wijchenseweg reed, komend vanaf het Takenhofplein. Door de klap van de aanrijding kwam de auto van deze vrouw aan het tollen en belandde in de greppel naast de weg. In verband met mogelijk nekletsel is de vrouw door de brandweer uit haar auto bevrijd door het dak eraf te zagen. De ambulance heeft het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De bestuurder van de andere auto is, net als het slachtoffer en enkele getuigen door de politie gehoord.

Getuigen helpen bij onderzoek

De afdeling Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de toedracht. Voor het onderzoek vraagt de politie personen, die mogelijk getuigen zijn geweest van deze aanrijding zich te melden via het algemene nummer van de politie 0900 8844. (01)

Laatst gewijzigd 12-11-2009 10:59 | © Regio Gelderland-Zuid |