Dura Vermeer 10.000,-

Rotterdam - 12 november 2009

Starters `D'Oranjeboom maken kans op cheque van EUR 10.000,-

De eerste vijftig kopers van een woning in het project D'Oranjeboom van Dura Vermeer Bouw Rotterdam en de Wilgen Vastgoed maken kans op één van de tien waardecheques ter waarde van EUR 10.000,-

Dura Vermeer Bouw Rotterdam en de Wilgen Vastgoed willen met het initiatief `Vet Startersvoordeel' starters op de woningmarkt een extra duwtje in de rug geven.

D'Oranjeboom verrijst op het voormalige Oranjeboomterrein als onderdeel van het eerste nieuwbouwproject van Port Feijenoord, het nieuwbouwgebied van Feijenoord en de Kop van Zuid. De locatie bevindt zich pal naast het brugkantoor van Unilever Nederland, een ontwikkeling en realisatie van Dura Vermeer Vastgoed en Dura Vermeer Bouw Rotterdam.

`Een passende naam voor een gebied waarin het verleden perfect samengaat met de toekomst', aldus de initiatiefnemers. Het water, de kades, de vele gezellige haventjes in de wijk en de mooiste elementen van de deelgemeente Feijenoord blijven behouden in het projecten. Gevarieerde nieuwbouw, parkeren en allerlei voorzieningen worden daaraan toegevoegd. `Wat ontstaat is een schitterende wijk waarin het robuuste karakter centraal staat. Een wijk waar straks oud en jong wil en kan thuiskomen', aldus Dura Vermeer Bouw Rotterdam en de Wilgen Vastgoed.

De cheques ter waarde van EUR 10.000,- zijn te besteden in de woon- en interieurwinkel Ik Woon in de Entrepothaven. Hier is ook een permanent informatiecentrum ingericht met onder meer een maquette van Port Feijenoord en informatie over de woningen van D'Oranjeboom die in de verkoop gaan.