Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 12.00 uur

Utrecht, 12-11-2009

Rijden onder invloed

RENSWOUDE- Op woensdagavond werd een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 18.30 uur werd de 26-jarige man uit Woudenberg gecontroleerd op de Oude Holleweg. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 860 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Overval

VEENENDAAL- Op woensdagavond werd een overval gepleegd op een winkel. Omstreeks 18.10 uur kwam een onbekende man een winkel binnen aan de Kerkewijk en bedreigde de medewerkerster met een wapen. De man eiste geld. Met een onbekende geldbedrag vertrok de man vervolgens weer. De politie is op zoek naar deze man, getint uiterlijk, 1.70 lang en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Heuvelrug.

Aanrijding letsel

OVERBERG Beenbreuk bij aanrijding met personenauto.

Op woensdagochtend omstreeks 5:45 uur werd gemeld dat een 17-jarige bromfietser uit Overberg gewond was geraakt toen hij werd aangereden door een 46-jarige automobilist uit Kesteren. Het slachtoffer wilde de Slaperdijk rechtdoor oversteken, richting Veenendaal West. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen . Door de aanrijding botste het slachtoffer met bromfiets tegen drie verkeersborden en kwam onderaan het talud terecht en bleek daarbij een open botbreuk te hebben opgelopen. Hij is door de ambulance naar het UMC vervoerd.