Politie Utrecht

Persberichten Eemland zuid, 12.00 uur

Utrecht, 12-11-2009

Hennep

WOUDENBERG- Op woensdagavond werd een hennepkwekerij aangetroffen in een schuur. Omstreeks 20.00 uur ging de politie poolshoogte nemen bij een bedrijf aan De Steeg. In een afgetimmerd gedeelte troffen agenten een complete hennepkwekerij aan met 3200 planten. De goederen werden ingenomen en afgevoerd. De politie doet nog onderzoek naar eigenaar van de plantage.

Aanrijding letsel

LEUSDEN Een bromfietser raakte op woensdag gewond bij een aanrijding.

Rond 20.40 uur werd een 22 jarige bromfietser uit Amersfoort op de kruising Hamersveldseweg/Burgemeester van der Postlaan aangereden door een personenauto die werd bestuurd door een 27-jarige inwoonster van Leusden. Door het ongeval zijn 2 pezen van het sleutelbeen van het slachtoffer afgescheurd. De politie heeft de aanrijding in onderzoek. De bromfietser liep letsel op aan zijn sleutelbeen en werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Doorrijden na aanrijding met letsel

HOOGLANDERVEEN Een nog onbekende automobist reed op woensdag in de tunnel onder de A28 met een flinke klap tegen een jonge snorfietser en reed door.

Een 16-jarige snorfietser uit Amersfoort reed omstreeks 18:25 uur vanuit de Verbindingsweg in de richting van de Hooglandseweg en werd in de tunnel onder de A28 aangereden door een tegemoetkomende auto die op de weghelft van het slachtoffer reed. De auto raakte de snorfiets met een flinke klap, waardoor de snorfietser ten val kwam. De auto reed door. Naast schade aan de snorfiets heeft het slachtoffer door de aanrijding vermoedelijk ook een teen gebroken. De politie zoekt getuigen in deze zaak. Zij worden verzocht te bellen met telefoonnummer 0900-8844, Eemland-Zuid.