Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Combinatie ALV en beurs gewaardeerd

Een recordaantal van vierhonderd leden van RECRON kwam op 11 november naar Hardenberg om daar de vergadering bij te wonen en bij de verjaardagsreceptie van RECRON te proosten op hun brancheorganisatie. Uit de eerste evaluaties blijkt dat de combinatie met de Vakbeurs Recreatie door de deelnemers gewaardeerd wordt. Ook de catering kon op veel complimenten rekenen.

Na een vlot verlopen officieel deel van de vergadering, was er ruimte voor feestelijkheden. Frank van Gerven van BreeBronne kreeg een beeldje en een bos bloemen voor zijn inspanningen in EFCO-verband. Hans Lanters van ROCCA Sport & Adventure werd uitgeroepen tot 'RECRON Ondernemer van het jaar 2009' en ontving de (zware) sculptuur die daarbij hoort. Angelique Lombarts werd benoemd als nieuw lid van de Raad van Toezicht. Ook zij kreeg een bosje bloemen. Ze hadden allen een aantal mooie woorden en stof tot nadenken voor de zaal.

's Middags om 17.00 uur werd door iedereen het glas geheven, omdat RECRON 40 jaar bestaat. Geke Faber (huidige voorzitter van RECRON), Gerben Baaij (eerste voorzitter van RECRON) en Jappe Eggink (voorzitter van RJC) wisten de toegestroomde menigte te boeien met hun anecdotes en felicitaties.

Het middagprogramma bestond ook uit een aantal interessant workshops. U kunt de Powerpoints van sprekers Dirk Jan Meijer (over 'Wellness in perspectief'), Hans de Vries (over 'Keuzes maken en de bedrijfseconomische gevolgen daarvan') en Monique Bieleman (over 'Investeren loont') hier downloaden.

Zie het origineel