Gemeente Brummen


Locaties en data griepvaccinatie bekend

(Oorspronkelijke publicatie datum: 12-11-2009)

Alle kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en de huisgenoten van kinderen van 0 tot 6 maanden krijgen begin volgende week een oproep voor het (in hun gemeente) halen van een inenting tegen de Mexicaanse griep. De vaccinatie bestaat uit twee prikken. Tussen de twee prikken zit in ieder geval drie weken. Het halen van beide prikken is belangrijk om voldoende bescherming te bieden tegen de Mexicaanse griep.

De data en locaties worden vermeld in de oproepbrief. De eerste prikweek is van 23 27 november. De tweede prik wordt gegeven in de week van 14 18 december. De vaccinatie geschiedt op vrijwillige basis. Aan deze vaccinatie zijn geen kosten verbonden.

De uitvoering van de vaccinatiecampagne op de locaties gebeurt door personeel van de GGD, Thuiszorgorganisaties en gemeenten gezamenlijk. De coördinatie is in handen van GGD Gelre-IJssel.

Overzicht locaties

Overzicht tijden

Actuele informatie en veelgestelde vragen over Nieuwe Influenza A (H1N1) (Mexicaanse griep) kunt u vinden op www.grieppandemie.nl of op de website van GGD Gelre-IJssel: www.ggdgelre-ijssel.nl. Ook kunt u bellen met het landelijke informatienummer 0800 1100 (gratis) of met GGD Gelre-IJssel, tel.: 088 443 30 00.