Politie Brabant-Noord

Bestuurder rijdt door na aanrijding met bejaarde fietser

Drunen, 12-11-2009 o De politie is op zoek naar de bestuurder van een vermoedelijk zilvergrijze personenauto die dinsdagmiddag rond 17.15 uur op de Elshoutseweg een 93-jarige fietser uit Elshout heeft aangereden. Deze bestuurder is daarna doorgereden zonder zich bekend te maken. De auto was vermoedelijk een model stationwagen.

De fietser reed vanuit Elshout in de richting van Drunen. De bestuurder van de personenauto kwam vanuit de Naulandseweg en zag de fietser, die op een voorrangsweg reed, kennelijk over het hoofd. Nadat de automobilist tegen de fiets was gereden, kwam de fietser ten val. De bestuurder stopte een moment om direct daarna met hoge snelheid richting Drunen over het viaduct weg te rijden. De hoogbejaarde man hield enkele gekneusde ribben, een blauw oog en een dikke hand aan de aanrijding over. De betreffende auto is mogelijk aan de linkervoorzijde beschadigd.

De politie is dringend op zoek naar de bestuurder van de auto en roept getuigen of mensen met informatie over de mogelijke veroorzaker met klem op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of eventueel anoniem bij 'M' via 0800-7000.