Politie Brabant-Noord

Oproep getuige van een mishandeling Driesprong Rosmalen

Rosmalen, 12-11-2009 o De politie wil graag in contact komen met mensen die in de nacht van zaterdag 7 november en zondag 8 november tussen middernacht en één uur op de Driesprong in Rosmalen iets verdachts gezien hebben.

Op dat tijdstip is namelijk een 53-jarige inwoner uit Rosmalen op die kruising ernstig gewond geraakt door een klap met een hard voorwerp op zijn hoofd. Het slachtoffer viel op de grond en is enige tijd bewusteloos geweest. Toen hij weer bijkwam liep het bloed uit zijn hoofd en had hij erge hoofdpijn. Hij is op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan alwaar bleek dat hij een snee van 20 centimeter in zijn hoofd had wat gedicht is met elf hechtingen.

De man had kort daarvoor ruzie gehad met drie mannen. Hij heeft niet gezien wie hem heeft geslagen. Het zou één van deze mannen kunnen zijn maar deze mannen zouden ook belangrijke getuigen kunnen zijn. De Driesprong is gelegen in het wandelgebied in het centrum van Rosmalen tussen de Dorpsstraat en de Torenstraat.

Het signalement van de mannen is:

1- leeftijd 20 - 25 jaar, lengte ongeveer 1.65 m lang, blank uiterlijk, tenger postuur, kort blond haar en gekleed in sportieve kleding

2- zelfde leeftijd, lengte ongeveer 1.80 m, slungelachtig, op zijn hoofd een petje met daaroverheen een donkerkleurige capuchon, hiphop kleding

3- zelfde leeftijd, lengte ongeveer 1.75 m, pet op en gekleed in sportieve kleding

De politie wil graag in contact komen met de drie mannen als getuige of met getuigen die de drie mannen kennen of meer gezien hebben van de mishandeling. Indien u op een andere manier iets weet over deze mishandeling belt u dan met 0900-8844. U kunt u ook anoniem bellen met 0800-7000.