Deltion College


nieuws

12-11-09

Gastouders positief over Deltion opleiding

Veel gastouders hebben positief gereageerd op het speciale opleidingstraject van Deltion voor gastouders. Alle gastouders in Nederland moeten voor 1 september 2010 beschikken over het vereiste mbo-diploma Helpende Zorg & Welzijn. Er is veel onrust in de branche, omdat men bang is om veel kostbare tijd te verliezen in de schoolbanken.

`Die angst is gelukkig onterecht', laat opleidingsmanager Vincent Brouwer weten. `Deze opleiding hebben wij modulair opgezet. In een intakegesprek bepalen we welke modules iets toevoegen aan de kennis en kunde van de gastouder. Wil iemand alle modules volgen? Dat kan ook! Dat mag sowieso geen probleem zijn, want de lessen vinden plaats in de avonduren. Onze docenten hebben een boeiend programma opgesteld. Zelfs de meest ervaren gastouder kan zich verheugen op een reeks leerzame avonden.'

GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden door te bellen naar (038) 850 30 00.
Hebt u een gastouderbureau en wilt u deze opleiding aanbieden aan uw gastouders? Voor groepen vanaf 10 personen is een in-company training mogelijk. Neem dan contact op met onze accountmanager (06-150 746 24 of awestenbrink@deltion.nl ).

Meer informatie over de inhoud en kosten vindt u in het opleidingsblad.

---