Gemeente Valkenswaard

Jeugdsportfonds Valkenswaard

Jeugdsportfonds Valkenswaard

De gemeente Valkenswaard vindt het belangrijk dat alle kinderen in de gemeente aan sport doen. Helaas komt het regelmatig voor dat de financiële thuissituatie niet toelaat dat kinderen aan sportactiviteiten kunnen deelnemen. Deze kinderen kunnen een beroep doen op Jeugdsportfonds Valkenswaard.

Met behulp van het Jeugdsportfonds Valkenswaard wordt sport en bewegen voor ieder kind mogelijk. Het Jeugdsportfonds kan, tot een bedrag van maximaal EUR 225,-, bijspringen door bijvoorbeeld lidmaatschapsgeld, sportkleding of andere sportbenodigdheden voor hen te betalen. Hierdoor kunnen alle kinderen uit Valkenswaard van 4 tot en met 17 jaar naar hartenlust sporten en bewegen bij een sportvereniging Iedereen een gelijke kans!

Contact
Signaleert u kinderen in uw vereniging die in aanmerking zouden kunnen komen voor het Jeugdsportfonds Valkenswaard? Neem dan contact op met het Samenwerkingsverband Werk en Inkomen, 040-2083444 of met Maatschappelijk Werk DommelRegio, 040-2048500.

Natuurlijk kunt u voor meer informatie ook contact opnemen met onze medewerker Buurt-Onderwijs-Sport, de heer R. Hendrikx, telefoonnummer 040-2083469.