Gemeente Baarn

Verkiezing Baarns Bedrijf van het Jaar 2009-2010

De verkiezing Baarns Bedrijf vindt eens in de twee jaar plaats en is een initiatief van een aantal bedrijven dat actief is binnen de Contactgroep Baarnse Bedrijven (CBB). Hoofdsponsor van de verkeizing is Rabobank Soest, Baarn, Eemnes. Daarnaast wordt de verkiezing ondersteund door de gemeente Baarn.

Acht bedrijven zijn geselecteerd voor de Publieksprijs. U kunt uw stem uitbrengen en daarmee uw favoriete Baarnse bedrijf aan de overwinning helpen! Het bedrijf met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Genomineerde bedrijven zijn: Boekhandel Den Boer, Restaurant Vuur, Repro Baarn, De Smaecken van Hamelink, Restaurant La Promenade, Vinoblesse, Wassalon Timmers en Bakkerij Kuiper.

Stemmen kan van maandag 9 november t/m vrijdag 4 december. Stembiljetten vindt u bij de genomineerde bedrijven, de gemeente Baarn, de Rabobank in Baarn en bouw- en woonwarenhuis Nijhof. U kunt ook stemmen via de website Baarns bedrijf. Per adres kan er één stem uitgebracht worden. Wie stemt, maakt kans op een Nintendo DSI draagbare spelconsole.

De uitreiking van de prijs vindt plaats op 22 januari 2010.