Hans Rademaker treedt toe tot Robeco's Management Board

12/11/2009 15:49

Robeco Groep

Hans Rademaker treedt toe tot Robeco's Management Board

Hans Rademaker (47) treedt per 1 februari 2010 toe tot de Management Board van Robeco. Hij wordt verantwoordelijk voor Mainstream Investments. Op het ogenblik is Rademaker Directeur Fiduciair Management bij Kempen Capital Management. Daarvoor bekleedde hij bij Mn Services diverse posities, waaronder die van chief investment officer. Rademaker stond aan de wieg van Transtrend, dat inmiddels tot de Robeco Groep behoort en startte zijn carrière bij Van Lanschot Bankiers. De benoeming is aan de toezichthouders voorgelegd.

Rademaker: "Robeco kenmerkt zich door een lange traditie van productinnovatie en beleggingsperformance. Samen met het aanwezige toptalent wil ik ervoor zorgen dat alle kennis en ideeënmaximaal tot uitdrukking komt in de rendementen voor onze klanten."

Met de komst van Hans Rademaker is de Management Board van Robeco weer compleet. Naast CEO Roderick Munsters bestaat de Management Board uit Leni Boeren (COO en Robeco Direct) Hester Borrie (Sales & Marketing), Sander van Eijkern (Alternative & Sustainable Investments) en Constant Korthout (CFO). Mainstream Investments heeft portefeuillemanagementteams in Rotterdam, Parijs, Boston, New York en Hong Kong.