A.Vogel zorgverzekering van OHRA bespaart consument min. 117 euro p/j

12/11/2009 16:18

Biohorma BV

Collectieve A.Vogel zorgverzekering van OHRA bespaart consument minimaal 117 euro per jaar

Consumenten die in 2010 flink willen besparen op hun zorgverzekering, zijn bij OHRA aan het goede adres. Niet alleen verhoogt OHRA de premies slechts met 2,5% - wat aanzienlijk lager is dan de gemiddelde 4% in de markt - met OHRA's collectieve A.Vogel zorgverzekering profiteren consumenten ook nog eens van een korting van 6% op de premie (minimaal 67 euro per jaar). Bovendien ontvangt iedere betalende verzekerde jaarlijks 50 euro tegoed voor A.Vogel gezondheidsproducten, te besteden in de webshop van A.Vogel. De besparing loopt zo op tot minimaal 117 euro per jaar. Het afsluiten van de verzekering is nù al mogelijk. Lees meer op www.avogel.nl/ziektekosten.

Uitgebreide vergoeding alternatieve geneeswijzen en natuurlijke geneesmiddelen

Maar liefst 75% van de Nederlanders weet niet dat natuurlijke geneesmiddelen überhaupt voor vergoeding in aanmerking kunnen komen. En dat terwijl op recept verkregen, geregistreerde en door een apotheek geleverde natuurlijke geneesmiddelen in veel gevallen wel degelijk vergoed kunnen worden. Mits er een aanvullend pakket is gekozen dat daar recht op geeft. OHRA's aanvullende pakketten komen alle in meer of mindere mate tegemoet aan deze wens. Het meest uitgebreide pakket geeft zelfs recht op 1.000 euro vergoeding aan homeopathische producten en alternatieve behandelingen tezamen. Gezien het feit dat de vergoeding uit aanvullende pakketten komt, blijft het eigen risico bovendien buiten beschouwing.

6% collectiviteitkorting en gratis A.Vogel producten

Naast de uitgebreide vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen en natuurlijke geneesmiddelen, profiteren consumenten met de collectieve A.Vogel zorgverzekering - die overigens door iedereen kan worden afgesloten - van een aantrekkelijke collectiviteitkorting van 6%. Deze korting geldt zowel op de OHRA basisverzekering als op alle aanvullende pakketten. Daardoor is de korting minimaal 67 euro per jaar, maar kan een stuk verder oplopen.

Onvoorwaardelijke acceptatie

Consumenten die bij een andere verzekeraar vandaan komen, hoeven overigens niet bang te zijn om niet geaccepteerd te worden als klant. OHRA laat iedere consument zonder medische keuring toe (uitgezonderd de zeer uitgebreide Tandengaaf pakketten 750 en 1500). Bovendien zegt OHRA - als extra service - de 'oude' verzekering op, indien de klant dat wenst.

Meer informatie of premie berekenen

Iedereen die meer wil weten over de collectieve A.Vogel zorgverzekering van OHRA kan terecht op www.avogel.nl/ziektekosten. Van daaruit kan verder geklikt worden naar de collectiviteitpagina van OHRA om de premie te berekenen.





http://www.ohracollectief.nl/avogel