Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 12-11-2009

Winkeldief betrapt in elektronicawinkel

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft een 32-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden wegens diverse winkeldiefstallen. De Bergenaar werd woensdagmiddag rond 17.00 uur betrapt toen hij een computerspel in zijn jas stak bij een elektronicawinkel aan de Burgemeester Van Hasselstraat. Een beveiliger pakte hem in de kraag; de verdachte gaf toe dit jaar al diverse goederen (oa. beeldscherm en dvd-speler) uit de winkel te hebben gestolen. De man werd ingesloten op het bureau.

Fietser uit Bergen op Zoom gewond bij aanrijding met scooterrijder

WOUW: Een 52-jarige fietser uit Bergen op Zoom is donderdagmorgen gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man fietste tegen 07.20 uur op de Roosendaalsebaan en werd ingehaald door een scooterrijder, een 17-jarige jongen uit Heerle. Het lijkt erop dat het slachtoffer tijdens de inhaalmanoeuvre wat naar links kwam, zodat een aanrijding ontstond. Daarbij vielen beide bestuurders en brak de Bergenaar zijn been. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie arresteert 'lastige klant' in gemeentehuis in Hoogerheide

HOOGERHEIDE: De politie heeft donderdagmiddag kort voor 12.00 uur een 66-jarige man uit Hoogerheide aangehouden wegens lokaalvredebreuk. De man wilde het gemeentehuis aan de Huijbergseweg niet verlaten, ondanks herhaaldelijke verzoeken van het personeel. Agenten namen de 'lastige klant' mee naar het bureau.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 12-11-2009 16:15 | © Regio Midden en West Brabant |