Gemeente Uithoorn

Hoe denkt u over de (e)-dienstverlening van de gemeente Uithoorn?

12 november 2009
Geef uw mening, doe mee aan de enquête

De gemeente Uithoorn houdt een onderzoek onder haar inwoners

Deze week kan een envelop in uw brievenbus vallen, met een enquête waarin uw mening wordt gevraagd over de (e)-dienstverlening (dienstverlening via internet) van de gemeente Uithoorn. Wij zijn benieuwd naar uw mening en ideeën zodat wij daarmee bij nieuwe diensten en activiteiten rekening kunnen houden.

Doe mee aan de enquête: uw mening telt!

Wij vragen u mee te doen aan het onderzoek. Doel is om de resultaten daadwerkelijk om te zetten in actie. Dit alles in het kader van verbeterde (e)-dienstverlening. Daarvan houden wij u uiteraard op de hoogte.

Meedoen aan het onderzoek kan ook via www.uithoorn.nl

Iedereen kan meedoen aan het onderzoek, ook als u geen envelop in de brievenbus krijgt. Ga naar de website www.uithoorn.nl. en klik op de banner: marktonderzoek, ik doe mee! U kunt de enquête online invullen en online insturen. Ook voor meer informatie over het onderzoek gaat u naar de website.

Wethouder Maarten Levenbach aan het woord:

"Uitgangspunt voor mij is dat er een digitaal loket moet zijn, een telefonisch loket, een echt loket en een loket bij u thuis. Bij dit uitgangspunt past dat u uw mening geeft, via het papieren enquêteformulier of digitaal via de gemeentelijke website. Geef uw mening en laat weten hoe u erover denkt!"
^