Ingezonden persbericht


Toeristische Toppers naar leisure-mekka USA

De studiereis naar Los Angeles, Las Vegas en de IAAPA attractiebeurs is volgeboekt. De deelnemerslijst bestaat uit een kleurrijk gezelschap en is een afspiegeling van de veelzijdigheid van de Nederlandse recreatiebranche. Met de reis willen de deelnemers de kwaliteit van het recreatief toeristisch product naar een hoger niveau brengen. Dat wordt bereikt door van elkaar te leren en kennis te maken met 'The American way' van entertainment.

Deelnemers
Een gezelschap van bijna 20 personen heeft zich aangemeld voor de studiereis. Een paar markante deelnemers: Joep Thönissen, directeur van brancheorganisatie Recron, Hans van Leeuwen, initiatiefnemer van ondernemersplatform Pleisureworld, Efteling directeur Bart de Boer, Joost Carlier directeur LOC7000 Events, Alex Kwakernaat directeur Uiterwaarde en Reinoud van Assendelft; adviseur van diverse toonaangevende toeristische organisaties. Enkele recreatieondernemers en toeleveranciers van de branche maken de groep compleet. Een compleet overzicht van deze unieke toeristische reis naar leisure-mekka USA is te vinden op de website http://www.pleisureworld.nl/

Kennisprogramma
Voor kennis over (inter)nationale ontwikkelingen wordt de IAAPA attractions Expo met workshop programma bezocht en het Holland Seminar over de ontwikkeling van Multi leisure centers. Ook is er een aantal (management)ontmoetingen georganiseerd met Amerikaanse spelers in de leisure business. O.a.:
* Managementmeeting in Universal Studios Hollywood bij Los Angeles
* Een kijkje achter de schermen van een tophotel in de Las Vegas Strip
* (Onder voorbehoud) een ontmoeting over leisure ontwikkelingen met de locale autoriteiten in Los Angeles
* Bezoeken aan Cirque du Soleil

Deze 8-daagse studiereis, die op 12 november vertrekt, wordt georganiseerd door 'Van Assendelft en partners' samen met 'Pleisureworld'.

Voor meer informatie kunt u de website www.pleisureworld.nl raadplegen of contact opnemen met: