DagjeWeg.NL groeit door naar 3.000 uitstapjes


Postcodezoeker geeft toerist een stem

EDE, 20091112 -- DagjeWeg.NL bereikt de mijlpaal van 3.000 uitstapjes. DagjeWeg.NL is nu een stap dichter bij het volledig in kaart brengen van toeristisch Nederland. Vanaf vandaag kunnen mensen met de postcodezoeker meehelpen.

Zo'n tien jaar geleden begon de toeristische reis van DagjeWeg.NL. Eigenaar Nando Eskes voegde destijds het eerste uitstapje toe. Sindsdien groeit DagjeWeg.NL steeds harder. Inmiddels is het de grootste Nederlandse website op dagtoeristisch gebied. "We zijn hard op weg naar een volledig overzicht van alle uitjes in Nederland", aldus redacteur Sifra Kriek.

Lokaal
DagjeWeg.NL zet zich lokaal in. De website heeft als doelstelling een volledig overzicht van alle uitjes in Nederland te bieden. Hierbij horen ook de kleinere uitjes. De redactie is dagelijks actief op zoek om ook deze uitjes een plek te geven op DagjeWeg.NL.

Postcodezoeker
Het publiek kan meehelpen bij de zoektocht naar nieuwe uitjes. Vandaag komt DagjeWeg.NL ook met de postcodezoeker. Bezoekers kunnen heel gericht zoeken naar uitjes in een bepaalde regio, door hun postcode in te voeren. Staat hun favoriete uitje er niet bij, dan kan de bezoeker de redactie tippen via het e-mailadres redactie@dagjeweg.nl. De postcodezoeker is te vinden op www.dagjeweg.nl/postcodezoeker.

Drie miljoen
DagjeWeg.NL staat aan de vooravond van een andere mijlpaal: drie miljoen bezoekers op jaarbasis. Redacteur Johannes Baas zegt: "Je kunt echt zien dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Vorig jaar ontvingen we nog 2,3 miljoen bezoekers per jaar." DagjeWeg.NL stuurt daarmee de halve bevolking de paden op, en de lanen in. Want elke DagjeWeg.NL-bezoeker zoekt niet alleen voor zichzelf een uitstapje, maar ook voor het bedrijf, de vriendin of het gezin!