IT-specialisten organiseren NEN 7510 seminar


NetIQ, Heroth en Dynasec organiseren op 12 november hands on seminar over geautomatiseerd doorvoeren van de NEN 7510-norm

ALPHEN AAN DEN RIJN, 20091028 -- IT-specialisten Heroth, aanbieder van security, compliancy en business continuity diensten, Dynasec, ontwikkelaar van risk management, compliance en internal audit producten en NetIQ, ontwikkelaar van geautomatiseerde IT compliancy audits en -rapportage tooling, organiseren op 12 november een seminar over het geautomatiseerd doorvoeren van de NEN 7510-norm. Met dit hands on seminar helpt dit specialistische team zorginstellingen bij hun voorbereidingen op de NEN 7510-norm. Tevens bieden de bedrijven gratis tools waarmee zorginstellingen zelfstandig kunnen starten met de invoering van NEN 7510.

In het voorjaar van 2010 moeten alle zorgverleners voldoen aan de NEN 7510-norm die verband houdt met de invoering van het EPD. Uit diverse onderzoeken blijkt echter dat veel zorginstellingen nog niet klaar zijn voor de invoering van de NEN 7510-norm. Tot nu toe is deze groep geen totaaloplossing geboden om de NEN 7510-norm volledig geautomatiseerd door te voeren. Het team van gespecialiseerde security bedrijven biedt nu het perfecte alternatief voor de traditionele manier van auditing in een transparant softwarepakket dat alle vragen doorloopt. Alle IT-gerelateerde zaken worden automatisch afgevangen door gespecialiseerde software. Dat maakt de doorvoering van de NEN 7510 tot een eenvoudige en beheersbare klus.

Inhoud
Tijdens het seminar wordt dieper ingegaan op de volgende onderwerpen:
- Wat is de achtergrond van NEN 7510
- Hoe worden interne audit-diensten als JCI en NIAZ enthousiast voor NEN 7510
- Demonstratie van de geautomatiseerde invoering van NEN 7510
- Stappenplan, inclusief gratis software, zodat direct kan worden gestart met het NEN 7510 project

Aanmelden en locatie
Het seminar vindt plaats op 12 november, van 9.00 tot 17.00 uur op het hoofdkantoor van NetIQ aan de Raoul Wallenberg 23 in Alphen aan den Rijn. Deelname voor dit seminar is gratis. Aanmelden kan via www.heroth.nl/NEN7510/.

----------------------

Over NetIQ
NetIQ, onderdeel van Attachmate, is aanbieder van geavanceerde systems en security management oplossingen. De producten van NetIQ helpen ondernemingen hun IT-service delivery en efficiency te verhogen. Met meer dan 12.000 klanten wereldwijd leveren de NetIQ-oplossingen meetbare business value en resultaten die geëist worden in dynamische organisaties. De Best of Breed oplossingen van NetIQ helpen IT-bedrijven bij hun belangrijkste business services, de beperking van operationele risico's en document policy compliance. De management solutions van NetIQ bevatten ook Systems Management, Security Management, Configuration Control en Change Administration. Zie voor meer informatie www.netiq.com.

###

Copyright© 2009 NetIQ Corporation. All Rights Reserved. NetIQ, the NetIQ logo and AppManager are registered trademarks of NetIQ Corporation in the USA and other countries. All other trademarks, trade names, or company names referenced herein are used for identification only and are the property of their respective owners.





Ingezonden persbericht