Ingezonden persbericht


Beste persrelatie,

O kom er eens kijken in De Krakeling!

December begint met Haram gespeeld door De Toneelmakerij, huisgezelschap van Jeugdtheater de Krakeling. Een stuk over Houari, Aziza en Said die moeite hebben met de afwijkende opvattingen van hun vader en moeder: de dilemma's van Marokkaanse ouders en hun kinderen. 10+

Op 12 en 13 december krijgen we bezoek uit Gent dan speelt KOPERGIETERY Love, geïnspireerd op het prachtige prentenboek van de Italiaanse kunstenaar Gian Berto Vanni. Eva Bal en Ives Thuwis creëerden vanuit dit verhaal een ontroerende familiemusical/muziektheater vol aanstekelijk swingende en heerlijk droevige liedjes.

Om vast lekker in de sfeer te komen speelt Theatergroep Slapelozen de week voor kerst En toen zaten er geen lichtjes aan (8+) gespeeld in een intieme setting ergens in De Krakeling. Een familievoorstelling vol grappige kerstclichés en fijn eten voor spelers en bezoekers. Van 21 t/m 24 dec. dagelijks te zien om 19.00u.

Tijdens de kerstvakantie vrijwel dagelijks voorstellingen, alleen de eerste kerstdag is De Krakeling gesloten. Prinses Arabella trapt af: muziektheater van Theatergroep Lange mannen over een prinses die alles al heeft, behalve een olifant. Theatergroep Kwatta speelt van 22 t/m 23 december het vrolijke Door en Door Winter, nu al beloond met aanlokkelijke recensies.

Vanaf tweede kerstdag 26 december t/m wo 30 december spelen Circus Elleboog en The Lunatics samen Turbulentie. Het beeldend theater van The Lunatics, de tomeloze energie en vindingrijkheid van de jongeren van Elleboog en het wonderlijke en bijzondere van circus, maken van Turbulentie een belevingsspektakel dat zich op alle fronten onderscheidt van het traditionele circus of theater.

Voor alle voorstellingen in Jeugdtheater de Krakeling kunt u persplaatsen reserveren op telefoonnummer 020- 6245123. U heeft recht op één vrijkaart. Als u met een kind de voorstelling bezoekt, heeft u recht op twee vrijkaarten. Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met ondergetekende of met Evelyn Rietveld op telefoonnummer: 020 - 6253284 of mailen naar publiciteit@krakeling.nl

Klik hier voor het complete overzicht van december 2009

Jeugdtheater de Krakeling

Willemien Snoek
Publiciteit
Tel. 020 - 6253284
Kassa 020 - 6245123
Fax 020 - 6245124
Hou www.krakeling.nl in de gaten!

Indien u deze persmailing niet op prijs stelt, kunt u zich hier uitschrijven.

Premières:
Ma 21 december - Theatergroep Lange Mannen - Prinses Arabellalla 5+ Alle 13 Goed!
Di 22 t/m do 24 december - Theatergroep Kwatta - Do Door en Door Winter 6+