Ingezonden persbericht


DBS benoemt Marco Boerlage tot Manager Development

Medewerkersbestand groeit mee met DBS Talent & Salaris

Amersfoort, 12 november 2009 - DBS, ontwikkelaar van software voor onder andere personeelsadministratie en salarisverwerking, heeft Marco Boerlage (39) aangesteld als Manager Development. In deze functie wordt Boerlage verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van DBS Talent & Salaris. Deze DBS-divisie groeit aanzienlijk ondanks de economische crisis. Dit uitte zich al eerder in onder andere een omzetgroei van vijftien procent in het eerste kwartaal van 2009 ten opzichte van het kwartaal daarvoor.

Voordat Marco Boerlage bij DBS in dienst trad, werkte hij vijftien jaar als Portfoliomanager bij Randstad HR Solutions, een full-service HR-dienstverlener met een breed scala van praktische HR-oplossingen.

"De vraag naar de e-HRM- en salarisverwerkingssoftware van DBS Talent & Salaris neemt toe. Om deze software verder uit te breiden en de leidende marktpositie van DBS te versterken, hadden we behoefte aan een ervaren en ambitieuze manager", zegt Paul Dols, directeur bij DBS. "In Marco Boerlage hebben we de perfecte kandidaat gevonden. Hij is meer dan thuis in de wereld van HR. Daarnaast heeft hij uitgebreide expertise in Microsoft-oplossingen voor salariëring en financiële dienstverlening. Dat maakt hem tot de ideale manager om de groei van DBS Talent & Salaris in goede banen te leiden."

"DBS is een naam op het gebied van HR-software. Het bedrijf maakt een forse groei door, terwijl de economie tegenzit. Dat zegt wel wat over de kwaliteit van de software en dienstverlening", zegt Marco Boerlage. "Het mag duidelijk zijn dat ik graag deel uitmaak van een dergelijk innovatief en groeiend bedrijf. Door de software van DBS Talent & Salaris verder te verbeteren, wil ik bijdragen aan deze bedrijfsgroei."

####

Over DBS

DBS Business Solutions BV, gevestigd in Amersfoort, levert sinds 1994 personeels- en salarissystemen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Inmiddels is het aantal organisaties dat gebruikmaakt van de software van DBS, gegroeid naar meer dan 1.200. DBS levert ook Microsoft Dynamics CRM, Microsoft EPM en Microsoft SharePoint. Klanten zijn onder andere Carint reggeland Groep, Haagse Wijk- en WoonZorg, KLM Catering, Pantein, SKIL, Thuiszorg Rotterdam en Woongroep Holland. DBS heeft 125 medewerkers.

Voor meer informatie: www.dbs.nl en www.dbsTalent.nl.

Meld u aan voor een gratis masterclass e-HRM op: http://www.dbs.nl/Software+DBS_Talent___Salaris+DBS_Talent__e-HRM_+Master_class_E-HRM+mmml.