Ingezonden persbericht


Persbericht

Citrix koppelt meer dan 10.000 producten aan XenDesktop 4 ~ Introductie Citrix Ready Open Desktop Virtualization Program maakt bedrijfsbrede inzet XenDesktop 4 eenvoudiger ~

Vianen, 12 november 2009 - Citrix Systems introduceert het Citrix Ready Open Desktop Virtualization Program. Dit programma valideert de koppeling van meer dan 10.000 producten van ruim 200 aanbieders met de onlangs geïntroduceerde desktopvirtualisatieoplossing XenDesktop 4.

Gebruikers zijn er door dit programma van verzekerd dat de software, hardware en diensten die ze gebruiken in hun IT-omgeving ook werken met XenDesktop. Het gaat om duizenden applicaties, servers, opslagsystemen, backup-oplossingen, client-apparaten, printers, randapparatuur, beveiligingsproducten, desktopbeheersoftware en systeembeheeroplossingen.

XenDesktop 4 werd geïntroduceerd op 6 oktober en is, vanwege de FlexCast delivery technologie, het eerste product dat elk belangrijk desktopvirtualisatiemodel ondersteunt in een enkele, geïntegreerde oplossing. Het nieuwe programma zal de bedrijfsbrede inzet van virtuele desktops met XenDesktop nog verder versnellen.

Het volledige, Engelstalige persbericht is te vinden op: http://bit.ly/oE2UE