Ingezonden persbericht


Persbericht 03/09

Offshore Ship Designers opent kantoor in Singapore.

Offshore Ship Designers (OSD) uit IJmuiden versterkt haar wereldwijde netwerk door het openen van een vestiging in Singapore. Hierdoor kan OSD klanten ondersteunen die schepen laten bouwen in Azië naar het ontwerp van de kantoren in Nederland en Engeland. Daarnaast kan de vestiging in Singapore projecten uitvoeren voor locale bedrijven.

"We hebben al een succesvol ontwerp en nieuwbouw supervisie kantoor in Shanghai", zegt Michiel Wijsmuller, managing director van OSD. "Maar omdat Singapore steeds meer een centrale rol speelt op het terrein van offshore activiteiten, is het belangrijk voor ons om een kantoor ter plaatse te hebben.

Op dit moment worden in Azië tien schepen naar ons ontwerp gebouwd, en we krijgen steeds vaker aanvragen van offshore- en sleepbootrederijen uit verschillende delen van Azië. Singapore is de ideale plaats om die zaken aan te pakken. We verwachten in de nabije toekomst ook scheepsontwerpers in Singapore aan te kunnen trekken als aanvulling op onze ontwerpkantoren in Nederland, Engeland en China. Scheepseigenaren uit Azië waarderen onze onafhankelijke en efficiënte manier van werken. We zijn graag dicht bij onze klanten om een optimale service te kunnen bieden."

Offshore Ship Designers is een wereld wijd opererend scheepsbouwkundig ontwerp bureau dat zich vooral richt op de Olie & Gas industrie buitengaats. Zij beschikt over een pool van hoogopgeleide ervaren medewerkers ten behoeve van haalbaarheid studies en concept en gedetailleerd ontwerp van alle typen sleepboten en offshore schepen. OSD is gevestigd in IJmuiden en heeft verder kantoren in Montrose en York(Schotland), Appledore (Engeland), Shanghai (China) en Singapore.

Ga voor foto's naar
http://picasaweb.google.com/Merlinclients/OffshoreShipDesigners