Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso introduceert Unit 4 Hybrid Computing ~ Totaaloplossing voor integratie van lokale applicaties, datacenter- en SaaS-oplossingen ~

Sliedrecht, 12 november 2009 - Unit 4 Agresso introduceert Unit 4 Hybrid Computing: een nieuwe dienst die het eenvoudiger maakt om applicaties in gemengde vorm onder te brengen. Per toepassing wordt bepaald of deze het beste lokaal is onder te brengen, in een datacenter, of in de cloud (als Software as a Service). Ook zorgt Unit 4 Agresso voor de integratie van deze applicaties, de juiste servicelevels, facturatie, contracten en ondersteuning naar eindgebruikers.

De dienst is ontstaan als antwoord op de vraag binnen veel bedrijven naar de toepasbaarheid van cloud computing. De voordelen van Software as a Service zijn voor veel organisaties wel duidelijk: kostenbesparing en eenvoudige toegang tot documenten en applicaties. SaaS is echter niet voor alle applicaties de beste oplossing.

Met Unit 4 Hybrid Computing neemt Unit 4 Agresso de volledige kantoorautomatisering op zich, door de integratie van lokale applicaties, datacenters en SaaS. Op basis van de gebruikte applicaties en eisen en wensen wordt bekeken wat de meest geschikte mix is. Voor gebruikers is er één aanspreekpunt voor de servicelevels, facturatie, contracten en ondersteuning van eindgebruikers.

Aart van de Kuilen, Business Development Manager bij Unit 4 Agresso: "We merken dat veel bedrijven worstelen met de mogelijkheden van cloud computing. De voordelen zijn duidelijk, maar de overgang lijkt nog te ingewikkeld. Met deze dienst kunnen we ze alle zorgen uit handen nemen met één aanspreekpunt, geen investeringen en een vast tarief per maand. We gaan hierbij een stuk verder dan een traditionele system integrator; we nemen de rol van cloud integrator op ons."

+++

Over Unit 4 Agresso
Unit 4 Agresso is opgericht in 1980. Het hoofdkantoor van Unit 4 Agresso staat in Sliedrecht, Nederland. Volgens analist IDC (2008) is Unit 4 Agresso vandaag de dag de vierde grootste organisatie in de wereld van aanbieders van ERP-oplossingen voor middelgrote bedrijven (500- 4999 FTE). Unit 4 Agresso ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt bedrijfssoftware voor de sturing, beheersing en optimalisatie van een brede kring van private en publieke sector-organisaties over de hele wereld. De groep heeft 3.500 personeelsleden in kantoren verdeeld over veertien Europese landen en vijf landen buiten Europa, waar vandaan klanten en partners in alle wereldregionen ondersteund worden. Unit 4 Agresso heeft een beursnotering aan de NYSE Euronext Amsterdam (U4AGR).

www.unit4agresso.nl/cs

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LEWIS Global Public Relations:

Freek Janssen
Tel: +31 (0) 40 - 235 46 00
Email: freekj@lewispr.com
Web: www.lewispr.nl