Ingezonden persbericht

Auping benoemt nieuwe landenmanager Duitsland

Deventer, 12 november 2009 - Auping heeft Oliver Schwarz benoemd tot de nieuwe landenmanager Duitsland. Hij is de opvolger van Henk Dresens. In deze functie is Schwarz verantwoordelijk voor de verdere groei van Auping in Duitsland. Het aanstellen van een nieuwe landenmanager in Duitsland past binnen de Europese ambitie van de beddenfabrikant uit Deventer.

Schwarz (39) is ruim 20 jaar werkzaam in de meubelbranche. Zo was hij als verkoopleider verantwoordelijk voor de groei van meubelfabrikant Bretz in Zuid-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast was Schwarz onder meer verkoopleider bij Marktex en Mann Mobilia.

Over Auping
Koninklijke Auping bv is het grootste zelfstandige Nederlands beddenbedrijf. Er zijn vestigingen in diverse Europese landen. Auping begon 120 jaar geleden als smederij in Deventer. Het bedrijf specialiseerde zich al snel in spiraalbedden. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij. Zo ontwikkelde Auping zich tot de slaapspecialist en marktleider in Nederland. Auping werkt samen met wetenschappers en gerenommeerde ontwerpers aan bedden met uitstekende ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. Kennis van het slaapproces en van innovatieve materialen en technieken vormen de basis van het unieke Auping comfort. Het vakmanschap, de toewijding en ervaring van de medewerkers staan borg voor duurzame kwaliteit en een hoge servicegraad.

Noot voor de redactie,