Ingezonden persbericht


Persbericht
LEWIS PR introduceert nieuwsapplicatie voor iPhone ~ news 360 beschikbaar via App Store en iTunes ~

Eindhoven, 12 november 2009 - LEWIS introduceert als eerste in de PR-industrie een nieuwsapplicatie voor de iPhone: news 360. De door Apple erkende applicatie valt in de iTunes store binnen de businesscategorie. Het biedt gebruikers een dagelijkse nieuwsselectie direct op hun smartphone.

De LEWIS news 360 iPhone app is een intuïtieve nieuwsverzamelaar die een op maat gemaakte verzameling van zorgvuldig geselecteerde, internationale en actuele verhalen op de iPhone brengt. De feed is gecategoriseerd per land en per onderwerp. Zo is een snelle toegang tot de meeste relevante content mogelijk.

Naast de app ook een bijbehorende portal gelanceerd. De LEWIS news 360 website maakt gebruik van een semi-automatisch systeem om te zorgen voor een consistente nieuwsgaring in alle regio's.

'Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe middelen en applicaties die zowel onze medewerkers als onze klanten kunnen inzetten in de huidige 24/7 communicatie-industrie. Deze recente ontwikkelingen onderstrepen onze continue investering in het social media-landschap', zegt Yvonne van Bokhoven, VP Western Europe bij LEWIS PR. 'LEWIS news 360 is de eerste in een serie van applicaties voor de industrie die we de komende twaalf maanden op de markt willen brengen.'

(200 woorden)
BERICHT VOOR DE REDACTIE
Over de LEWIS Groep
De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en OCTANE PR en is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestigingen bevinden zich in Eindhoven en Antwerpen, de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Boston, Düsseldorf, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Milaan, Mumbai, München, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC. Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van meer dan $32 miljoen en telt 250 werknemers. Zie voor meer informatie www.lewispr.nl.




Ingezonden persbericht