Ingezonden persbericht


Vivendo realiseert hippe kinderkleding shop www.Jimmyandjill.com

Hilversum, 12 november 2009 | www.Jimmyandjill.com is live met een mooie frisse Magento webshop. De shop moet met haar hippe kinderkleding de doelgroep aanspreken: Ouders en kinderen van 2 t/m 16 jaar. De nieuwe naam en propositie zijn doorvertaald naar een fris en strak design. De webshop is gerealiseerd door eCommerce specialist Vivendo en is gebaseerd op het succesvolle Magento platform. Kenmerkend voor dit platform zijn de flexibele doorgroeimogelijkheden, de design vrijheid en de uitstekende vindbaarheid door zoekmachines.

Mooie shop, boordevol functionaliteit en maatwerk: De Magento webshop is gekoppeld aan de Copernica e-mail marketing tool. Door deze integratie kan closed loop e-mail marketing worden toegepast voor optimale klantbewerking. Verder is er een online koppeling met Nic.Oud efulfilment voor de logistieke afhandeling, wat de service aan klanten optimaliseert en schaalbare groei mogelijk maakt. Het betalingsverkeer wordt afgehandeld door Buckaroo.

'Wij hebben gekozen voor Vivendo als partner, vanwege hun uitgebreide ervaring met Magento, de korte lijnen in de samenwerking en de complete service die rondom het project wordt geboden', zegt Hendrik te Grotenhuis, initiatiefnemer van Jimmyandjill.com.

'Jimmyandjill.com heeft een goed doordacht design en biedt een prettige shopervaring. Met deze webshop kan Jimmyandjill haar doelgroep uitstekend bereiken. Zoekmachines als Google kunnen tot op productniveau de informatie in deze Magento webshop vinden, wat een 100% vindbaarheid oplevert op relevante zoektermen en de online omzet maximaal kan laten groeien', zegt Van Straten, directeur van Vivendo.

-------------------------------------einde bericht--------------------------------------

Over Vivendo:
Vivendo is gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops. Onze consultants en ontwikkelaars hebben hun sporen ruim verdiend in eCommerce. Het zijn echte sparringpartners, met een eigenzinnige kijk op hun vakgebied. Het bouwen van succesvolle webshops is een expertise op zich. Onze dienstverlening omvat het volledige eCommerce gebied: advies, design, installatie, configuratie, maatwerk, hosting, support en shop management. De integratie van bedrijfsprocessen is ons specialisme. Als Magento Enterprise Partner implementeert Vivendo webshops op basis van Magento: het meest succesvolle eCommerce platform ter wereld. De combinatie van Vivendo en Magento heeft tot vele projecten geleid, voor zowel B2C als B2B toepassingen. Vivendo en Magento: een ijzersterke combinatie

Meer informatie:
Vivendo -- Rosemarie van Straten - 035-7890012
roos@vivendo.nl
www.vivendo.nl

Over Jimmyandjill:
JimmyandJill.com is een webwinkel met exclusieve kinderkleding, gestart in september 2009. Op de site zijn nieuwe collecties te koop van zorgvuldig uitgekozen merken zoals American outfitters, Katvig, Molo en Circle of Trust. Op de outletpagina worden voorgaande collecties verkocht van bovenstaande merken, eventueel aangevuld met outletproducten van andere premiummerken.

JimmyandJill.com zorgt ervoor dat als u vandaag voor 18.00 uur bestelt dat u het morgen in huis heeft. U kunt alles lezen rondom bestellen, levering, betalen, retourneren op de klantenservice pagina. JimmyandJill.com levert alleen via de webshop en het kantoor is gevestigd in het mooie Haarlem-Zuid. Meer informatie:
info@jimmyandjill.com
Hendrik te Grotenhuis
-------