Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

NILE TRAVEL ZORGT VOOR NÓG MEER SERVICE EN KWALITEIT

Amsterdam, november 2009 - Egypte specialist Nile Travel heeft een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en vanaf januari ook een interactieve website. Met het knielende mannetje in het logo wil Nile Travel de kwaliteit en service extra benadrukken. Daarnaast straalt de nieuwe huisstijl en de website nóg meer het Egypte gevoel uit.

Nieuw aan de website is de verbeterde presentatie van producten en aanbiedingen, de navigatie met meer zoekmogelijkheden, uitgebreide beschrijvingen van alle bezienswaardigheden in Egypte van groot tot klein, en ook de duikspots van de Rode Zee zijn uitgewerkt met kaart, info, diepte, afstand en skill level. Vanaf januari wordt de website interactief waardoor het ook mogelijk is om reizen met elkaar te vergelijken en door te sturen naar jezelf of naar vrienden. Daarnaast komen er ook filmpjes van alle rondreizen en bestemmingen. Reizigers kunnen hun eigen foto's, verhalen en filmpjes op de site uploaden om zo een eigen Egypte pagina te creëren. Tevens kunnen zij andere vrienden uitnodigen om naar Egypte te gaan waarbij hun vrienden, maar ook zij zelf in aanmerking komen voor korting op een volgende reis.

Upload de mooiste filmpjes en foto's
Sherif Moustafa, directeur Nile Travel: "Het zelf uploaden van filmpjes en foto's op websites om andere reizigers te enthousiasmeren is een trend die steeds belangrijker wordt. Daarom vinden wij als Egypte specialist dat dit ook op onze website niet mag ontbreken. Ook in Egypte zijn we volop bezig om de informatievoorziening nog meer te verbeteren. Vanaf begin volgend jaar krijgen alle klanten bij aankomst op hun bestemming een informatieboekje over de bestemming en de mogelijke excursies en uitgaansmogelijkheden."

Nile Travel
Nile Travel is inmiddels al ruim 20 jaar gespecialiseerd in reizen naar Egypte. Nijl cruises, rondreizen, duikreizen en zonvakanties, alles is mogelijk. Het afgelopen jaar is het toerisme naar Egypte weer flink gestegen. Daarom heeft Nile Travel haar product weer uitgebreid met meer hotels, meer reizen en meer excursie mogelijkheden. Zie voor meer informatie: www.niletravel.nl