Ingezonden persbericht


Persbericht, 12 november 2009

SnowWorld Landgraaf versterkt het team met nieuwe General Manager

's Werelds grootste wintersportresort, SnowWorld Landgraaf, heeft haar team versterkt met de heer Kim van Velzen. De heer van Velzen is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de vestiging in Landgraaf.

"SnowWorld Landgraaf streeft continu naar verdere professionalisering van haar team en producten. Kim van Velzen is in mijn ogen de aangewezen persoon om leiding te geven aan het vlaggenschip in Landgraaf. In zijn voorgaande functies heeft hij aangetoond de juiste balans te kunnen creëren tussen de beleidsmatige en de operationele kant. Ik ben dan ook blij met deze aanwinst voor ons team", aldus Koos Hendriks, algemeen directeur SnowWorld Leisure N.V.

In Zoetermeer zijn de plannen voor een vierde piste inmiddels gepresenteerd. Vanaf het najaar van 2011 zal de vestiging beschikken over een prachtige, nieuwe wedstrijdpiste. Tevens wordt dan de eerste stoeltjeslift van Zoetermeer in gebruik genomen. Op de top van de piste kan men straks genieten van een panoramisch uitzicht over het landschap.

In Landgraaf wordt ondertussen gewerkt aan verdere professionalisering van de organisatie in al haar facetten. "Naast een optimalisering van de verschillende bedrijfsprocessen kijken we uiteraard ook naar de mogelijkheden in de toekomst. Met het hotel, de pistes, de ruime horecafaciliteiten, het fitness- en wellnesscentrum en de onlangs geopende vergader- en conferentieruimtes zijn de mogelijkheden onbegrensd. Met name de zakelijke meerdaagse evenementen voor 8 tot 250 personen kunnen bij SnowWorld Landgraaf uitstekend worden verzorgd. Ik ben er enorm trots op dat ik bij SnowWorld ben begonnen en ga er samen met mijn team voor zorgen dat wij niet alleen het leukste maar ook het beste bedrijf van Nederland gaan worden", aldus Kim van Velzen.