Ingezonden persbericht


Persbericht

NorthgateArinso breidt wereldwijd HR service delivery-netwerk uit ~ HR-dienstencentrum in Manilla wordt twee keer zo groot ~

Nieuwegein, 12 november 2009 - NorthgateArinso, aanbieder van HR-diensten en -software, heeft zijn hoofdkantoor van de regio Asia-Pasific en het wereldwijde HR-dienstencentrum op de Filippijnen uitgebreid. Hierdoor kan NorthgateArinso wereldwijd voldoen aan de groeiende vraag naar innovatieve HR-diensten. In het nieuwe HR business process outsourcing (BPO)-centrum in Manilla werken 235 medewerkers. Zij leveren volledige HR- en payroll-diensten. Verwacht wordt dat de grotere capaciteit de huidige productie voor het einde van 2010 heeft verdubbeld.

"We hebben de capaciteit van ons huidige dienstencentrum vergroot tot 450 werkplekken. Gezien de toenemende vraag naar onze innovatieve HR-oplossingen, breiden wij in de komende vijf jaar het aantal werkplekken in Manilla uit naar 1500 tot 2000", maakte Mike Ettling, CEO van NorthgateArinso, bekend tijdens de openingsceremonie van het nieuwe BPO-centrum in Ortigas, Manilla.

Het wereldwijde HR service delivery-netwerk van NorthgateArinso bestaat uit negen internationale en regionale HR-dienstencentra die klanten wereldwijd 24 uur per dag, zeven dagen in de week voorzien van ondersteuning in 70 landen en in 25 talen. De vestiging in Manilla voorziet alle klanten uit de regio Asia-Pasific van near-shore diensten en is een belangrijke offshore-locatie voor Noord-Amerika en Europa. Met de uitbreiding van het HR-dienstencentrum op de Filippijnen worden de mogelijkheden van het wereldwijde delivery-netwerk verbeterd en wordt voldaan aan de wereldwijd groeiende vraag naar outsourcing.

"Wij hebben een duidelijke groei waargenomen in ons klantenbestand en de mate van interesse in onze HR-oplossingen die 'OnDemand' en 'OnPremise' of zelfs als BPO (Outsourcing) ingezet kunnen worden", vervolgt Mike Ettling. "Onze klanten hebben behoefte aan zowel near-shoring als offshoring-mogelijkheden. Daarom willen we onze klanten 'right-shore' bieden wat betekent dat we de juiste mate aan service op de juiste locatie bieden voor een passende prijs."




Ingezonden persbericht