Gemeente Duiven


Stroomstoring Openbare Verlichting

Lombokstraat - Lombokdwarsstraat - Vaandeldrager en omgeving.

Op dinsdag 10 november is er een stroomstoring geconstateerd in de openbare verlichting aan de Lombokstraat - Lombokdwarsstraat - Vaandeldrager en omgeving.

De oorzaak is niet helemaal bekend; waarschijnlijk heeft iemand zonder toestemming van de gemeente een lichtmast afgekoppeld. Dit is op een onjuiste manier gebeurd waardoor er sluiting is opgetreden in het net. . Indien iemand weet wie deze lichtmast heeft afgekoppeld verzoeken wij contact op te nemen met Frank Hulshof onder doorkiesnummer (0316) 279346 of per E-mail: f.hulshof@duiven.nl

Omdat de exacte plek van de storing niet bekend is, heeft de gemeente dinsdag 10 november direct contact opgenomen met Alliander (voorheen NUON). Alliander moet met een meetwagen de exacte locatie gaan bepalen, waarna de reparaties kunnen beginnen. Eén en ander kan ongeveer 10 dagen duren.

De gemeente doet haar best om de overlast tot een minimum te beperken en deze periode zo kort mogelijk te laten zijn.

De stroomstoring in de openbare verlichting heeft geen directe gevolgen voor de huishoudens in de buurt. De straatverlichting is echter in de buurt overal uit, waardoor het buiten erg donker zal zijn 's avonds.