Gemeente Zandvoort


De Key organiseert thema-avond

Op donderdag 12 november organiseert Woonstichting De Key een thema-avond voor haar bewonerscommissies. Het thema van de avond is "Participatie", oftewel: meepraten, meedenken en meedoen. "Een leuke, leefbare buurt creëren doe je niet alleen. Dat lukt alleen samen.", aldus De Key.

Programma en locatie
Het programma start om 17.30 uur en eindigt om 21.00 uur en vindt plaats in het kantoor van De Key aan de Thomsonstraat 1 te Zandvoort. In verschillende leuke workshops wordt nagedacht en gesproken over zaken die te maken hebben met het thema "Participatie".

Uitnodiging
De Key heeft inmiddels een uitnodiging verstuurd naar de leden van de verschillende bewonerscommissies. Maar ook andere geïnteresseerde huurders zijn welkom. Heeft u ideeën hoe u uw wijk kunt verbeteren? Of tips hoe De Key haar huurders kan betrekken bij beleid? Als huurder van De Key bent van harte welkom. U kunt zich t/m dinsdag 3 november aanmelden bij De Key. Telefonisch bij Tanja Paap, telefoonnummer 023- 571 77 41 of via email: secretariaat@dekeyzandvoort.nl.