Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam / Zoetermeer, 12 november 2009

Yolanthe ontvangt cheque van John Ewbank

The Future Group Foundation schenkt 30.000 euro aan Stop Kindermisbruik

Vandaag nam ambassadrice Yolanthe Cabau van Kasbergen op Schiphol een cheque van ¤ 30.000 in ontvangst voor haar stichting Stop Kindermisbruik. De cheque is uitgeschreven door The Future Group Foundation en werd overhandigd door aandeelhouder John Ewbank.

Morgen vertrekt Yolanthe naar India (Pune, Mumbai en Boisar) om daar drie projecten te bezoeken die ondersteund worden door Stop Kindermisbruik. In deze plaatsen staan opvanghuizen voor meisjes die uit de prostitutie zijn bevrijd. Met het geld van The Future Group Foundation kan Stop Kindermisbruik nog meer meisjes uit de prostitutie bevrijden en helpen te herintegreren in de maatschappij.

The Future Group Foundation is een initiatief van het Nederlandse The Future Group, een sterk groeiende ICT organisatie. The Future Group gelooft dat de organisatie naast haar economische en sociale functie, ook een zichtbare maatschappelijke rol moet vervullen. Dit wordt sinds juli 2009 concreet ingevuld met de oprichting van The Future Group Foundation. Eén van de doelen van deze stichting is ieder kwartaal een evenement te organiseren om fondsen te genereren voor het verbeteren van de toekomst van minder bedeelde kinderen. De komende drie jaar is Stop Kindermisbruik één van de doelen die gesteund wordt door de Foundation. Zij ontvangen per jaar minimaal ¤10.000.

www.stopkindermisbruik.nl
www.future-foundation.nl
www.the-future-group.com

In Azië worden elke dag tienduizenden meisjes gedwongen tot prostitutie. Stop Kindermisbruik bevrijdt deze meisjes en geeft ze een toekomst. Naast het bevrijden en re-integreren van de misbruikte meisjes, geeft Stop Kindermisbruik voorlichting. Zowel in Azië, als in Nederland. Initiatiefnemers van de stichting zijn Yolanthe Cabau van Kasbergen (tevens ambassadrice) en Arjan Erkel.

Noot voor de redactie,