Project Gemeente Westland

Company wint Ondernemersprijs Haaglanden

Event Company wint Ondernemersprijs Haaglanden

Publicatiedatum: 12-11-2009

Event Company wint ondernemersprijs Haaglanden 2010, baby Tycoon Award voor Concreetdesign

Stephan van den Akker en Mirco Cuppen, de twee directeuren van het Rijswijkse bedrijf Event Company, hebben op 10 november de Ondernemersprijs Haaglanden 2010 gewonnen. De Haagse ondernemer René Bollen mocht namens zijn bedrijf ConcreetDesign de Baby Tycoon Award in ontvangst nemen. Daniëlle Kleyheeg, directeur van financieel detacheringsbedrijf i4talent, kreeg de OPH-aanmoedigingsprijs.

De prijsuitreiking vond plaats op een gemeenschappelijke finaleavond van de twee ondernemingsprijzen. Deze werd gehouden bij Koppert Cress, het in Monster gevestigde bedrijf van Rob Baan die afgelopen jaar de Ondernemersprijs Haaglanden in de wacht sleepte.

Event Company
Event Company exploiteert vier bedrijven als luxe, historische horecalocaties voor vergaderingen, presentaties, recepties, en dergelijke. De jury prees het professionele management van de tweehoofdige directie. "De directie heeft een heldere visie op kansen en bedreigingen die het huidige economische klimaat bieden. Bovendien geeft het bedrijf het aspect Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op een praktische wijze vorm. MVO is hier geen doel op zich maar wordt ingezet in het voordeel van de onderneming," aldus het juryrapport.

i4talent
De OPH jury beloonde Daniëlle Kleyheeg, directeur van financieel detacheringsbedrijf i4talent, met de aanmoedigingsprijs. "Zij weet de sterke positie, die de onderneming de afgelopen jaren heeft opgebouwd, goed te consolideren in de huidige economische recessie waarin haar branche het hard te verduren heeft," oordeelde de jury.

ConcreetDesign
Concreet Design produceert innovatieve prefab interieur designbeton elementen voor badkamers. De innovatie is dat de elementen, holle betontegels zijn waarmee bij renovaties bestaande leidingen intact blijven. Hierdoor blijven de montagekosten laag. Het beton is niet het bekende ruwe beton met steentjes, maar heeft dezelfde luxe uitstraling als marmer en Belgisch hardsteen. "Directeur René Bollen verdient de Baby Tycoon Award omdat hij de moed heeft gehad zijn innovatieve bedrijf in deze economisch moeilijke tijd te starten en erin is geslaagd een gat in een lastige markt aan te boren."

bron: www.ondernemersprijs-haaglanden.nl