KiesGroenLicht Informatieavonden Duurzaam wonen & Energie besparen


BREDA, 20091105 -- KiesGroenLicht organiseert in samenwerking met energieleverancier Greenchoice open informatieavonden in heel Nederland over energiezuinig en duurzaam wonen. Op een laagdrempelige wijze wordt er invulling gegeven aan dit thema, door de vragen van de bezoekers centraal te stellen. De avonden zijn gratis en bestemd voor alle particuliere woningeigenaren die meer praktische informatie willen ontvangen hoe zij hun eigen woning duurzamer en energiezuiniger kunnen maken.

De praktijk laat zien dat het voor particulieren lastig is om tot een goede afweging te komen welke energiebesparende maatregelen het beste passen bij hun woning. KiesGroenLicht en Greenchoice hopen met deze avonden meer duidelijkheid en inzicht te creëren in duurzame technieken en maatregelen.

Gedurende de avond kunnen woningbezitters rechtstreeks vragen stellen aan een panel van KiesGroenLicht experts. Onder andere onderwerpen als de diverse technische maatregelen, isolatie, zonnepanelen, subsidies, kosten, het besparingspotentieel en de werkwijze van KiesGroenLicht komen aan de orde.

Komende contactavonden
KiesGroenLicht organiseert samen met partners deze laagdrempelige informatieavonden op diverse plaatsen in Nederland. De eerstvolgende avonden staan gepland in Dinxperlo (12 november), Ulvenhout (17 november) en Aalten (18 november).

Meer informatie over deze avonden, inclusief een complete lijst met volgende locaties, is te vinden op www.kiesgroenlicht.nl. Wilt u zich direct aanmelden? Mail dan naar info@kiesgroenlicht.nl

Gemeenten die ook dergelijke informatieavonden willen organiseren kunnen contact opnemen met de heer Johan Visser via johan.visser@kiesgroenlicht.nl

Over KiesGroenLicht

KiesGroenLicht is een landelijk opererende organisatie met als doelstelling bestaande particuliere woningen energiezuiniger en duurzamer te maken. Het KiesGroenLicht concept bestaat uit 5 stappen waarin de besparingsdoelstelling van de woningeigenaar wordt gerealiseerd. In 5 stappen wordt exact in beeld gebracht wat de maximaal haalbare besparingen zijn, welke subsidies beschikbaar zijn, en verzorgt KiesGroenLicht de aanpassingen in de woning. In de laatste stap wordt de gerealiseerde besparing daadwerkelijk zichtbaar.

KiesGroenLicht is een handelsnaam van Vida Verde B.V. en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30252184. KiesGroenLicht is aangesloten bij UnetoVNI en alle leveringen en diensten geschieden onder de leveringsvoorwaarden van UnetoVNI. Zie voor meer informatie www.uneto-vni.nl