VVD Moerdijk stelt verkiezingsprogramma en kandidatenlijst vast


MOERDIJK, 20091112 -- Tijdens de onlangs gehouden algemene ledenvergadering heeft de VVD Moerdijk zijn programma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 vastgesteld. Het verkiezingsprogramma van de VVD Moerdijk draagt als motto `Samen bouwen aan Moerdijk'. Het volledige verkiezingsprogramma is te downloaden via www.vvdmoerdijk.nl

Tevens heeft de ledenvergadering de kandidatenlijst vastgesteld. In september werd al de lijsttrekker gekozen, Kees van Schenk Brill, die thans fractie-voorzitter is in de gemeenteraad van Moerdijk. Op de kandidatenlijst staat op plaats 2 de huidige wethouder, Louis Koevoets. Nummers 3 en 4 op de lijst zijn Remco Heus en Monika van der Wyck, beiden zittend raadslid. Hoogste nieuwkomers op de VVD lijst zijn Thomas Zwiers uit Langeweg op plaats 5 en Conny van der Horst uit Moerdijk op plaats 6. De overige kandidaten zijn: 7. Rob van Unen (Zevenbergen), 8. Danny Dingemans (Noordhoek), 9. Rini Boertjes (Willemstad), 10. Ad Vermeulen (Moerdijk), 11. Sjaan van Exel (Willemstad), 12. Aernout de Veer(Zevenbergen), 13. Edward Nuiten(Zevenbergen), 14. Melt de Haas (Zevenbergen) en 15 . lijstduwer Frans Gerritsma (Zevenbergen).

Aan het einde van de vergadering complimenteerde voorzitter Frans Gerritsma de leden met het feit dat de voorgestelde kandidatenlijst ongewijzigd is vastgesteld. `Als daar geen grote mate van harmonie uit spreekt', aldus de voorzitter.

http://www.vvdmoerdijk.nl





Ingezonden persbericht