Landstede

De 60+-beurs voor iedereen die zelf sturing wil blijven geven aan eigen leven

Iedereen wil graag zo lang mogelijk, eigen regie over het leven houden. Ook als je de zestig bent gepasseerd. Dat wordt steeds makkelijker gemaakt. Onder andere door nieuwe diensten, activiteiten en technische hulpmiddelen. Tijdens de Welzijnsbeurs, die wordt gehouden op vrijdag 13 en zaterdag 14 november in Ontmoetingscentrum De Trefkoele in Dalfsen, kunt u hier kennis van nemen.

Op de welzijnsbeurs zijn diverse workshops te volgen, testen te doen, demonstraties te zien en stands te bezoeken. Onder andere op het gebied van gezond en fit leven, zelfstandig blijven wonen en (zo lang mogelijk) mobiel blijven voortbewegen. Ook is er zowel op vrijdagavond, zaterdagochtend als zaterdagmiddag een modeshow.

Vervoer
Er is een gratis busje voor zeven à acht personen beschikbaar. Men wordt vanaf het woonadres opgehaald en thuisgebracht. Deze mogelijkheid wordt aangeboden in de hele gemeente Dalfsen.

De rolstoel kan mee, maar er is geen rolstoellift. Voor het gebruik maken van het gratis vervoer moet men zich opgeven op: 28, 29 of 30 oktober van 09.00 uur tot 12.00 uur bij Landstede Welzijn Ouderen, op telefoonnummer 0529-43 45 70.