Universiteit Twente

Symposium 'EU development Policy and the Millennium Goals in Africa'

Naar aanleiding van de millenniumdoelen van de Verenigde Naties van het jaar 2000 en de Europese ontwikkelingssamenwerking in Afrika organiseert het Huis voor Europa Twente een symposium op vrijdag 13 november.

Het symposium wordt in samenwerking met het Hengelose evenement Afrika Mon Amour, Center for European Studies (CES) en Partnership for Change gehouden en zal plaatsvinden in de Vrijhof, van 10.30 - 17.30.

Het symposium zal bestaan uit twee lezingen, vier workshops en een informatiemarkt, allemaal met betrekking tot Europese Ontwikkelingssamenwerking in Afrika. De lezingen worden gegeven door Stella Runner- Grubacic, speciaal ambassadeur van de millenniumdoeleinden in Nederland namens het Ministerie van Buitenlandse zaken, en Paul Schildkamp van Europe Aid (Europese Commissie). De inhoud van de workshop kun is beschreven op het registratieformulier.

Omdat er slechts 200 plaatsen beschikbaar zijn voor de workshops is opgave van deelname noodzakelijk. Het registratieformulier is te vinden op de website van Huis voor Europa Twente (link hieronder). Stuur het formulier voor 31 oktober 2009 ingevuld op naar info@huisvooreuropatwente.nl.

Bij voldoende opkomst zal zo spoedig mogelijk een bevestiging worden gestuurd. Voor vragen, bel Huis voor Europa Twente;

074-256 8841.

>> Registratieformulier symposium 'EU development Policy and the Millennium Goals in Africa'