Gemeente Laarbeek


Officiële opening nieuw gebouw Het Klokhuis, Fides en Stippel

BEEK EN DONK - Het is bijna zover. Op vrijdag 13 november 2009 wordt het nieuwe gebouw van openbare basisschool het Klokhuis, Fides kinderopvang en peuterspeelzaal Hummelhonk Beek officieel geopend. Samen met basisschool De Muldershof vormen ze het basisonderwijscluster Beek.

De opening is een mijlpaal! Natuurlijk voor alle gebruikers, maar ook voor de gemeente. Er is met veel mensen hard gewerkt om vorm te geven aan deze eerste voorzieningencluster in Laarbeek. Het resultaat mag er zijn. Aan de Wijnkelderweg in Beek en Donk staat een prachtig nieuw gebouw. De kinderen zijn al een beetje gewend, want na de zomervakantie mochten ze al naar de nieuwe locatie.

Open huis voor belangstellenden

De school heeft samen met de andere partners uitnodigingen verstuurd voor de opening. Om iedereen de gelegenheid te geven om een kijkje te nemen, houden ze ook Open huis op vrijdag 13 november. Het Klokhuis, de kinderopvang en de peuterspeelzaal zetten de deuren van hun nieuwe gebouw open voor alle belangstellenden van 18.30 tot 21.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

klik hier voor meer nieuws

Proclaimer Privacy statement
Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl