15-Jarige sno wboarder Dimi de Jong krijgt eigen Snowboardstatue

11/11/2009 15:59

O'neill Nederland

Op vrijdag de 13e november 2009 onthult O'Neill Dimi's Snowboardstatue bij SnowWorld Zoetermeer

Warmond, 11 november Dimi de Jong is 15 jaar en een van de grootste snowboardtalenten van dit moment. Sterker nog, als het lot hem gunstig is gezind, gaat begin volgend jaar misschien ook nog een van zijn grootste dromen in vervulling: deelname aan de Olympische Winterspelen in Vancouver 2010. Dan heb je niet alleen wereldwijd de ogen op je gericht vanwege je snowboardskills, maar ook omdat je dan de "jongste Nederlandse deelnemer ooit" aan de Winterspelen bent.

Dimi de Jong, de jonge 'hond' uit de O'Neill stal doet menigeen versteld staan met zijn trukendoos op de piste en 'beyond'. Dimi lijkt geboren op een snowboard en tovert elke locatie waar hij aanwezig is om in een luchthaven met internationale allure. Roem en glorie zijn voor het jonge snowboardtalent weggelegd, het lijkt slechts een kwestie van tijd. O'Neill en SnowWorld ondersteunen Dimi op zijn weg naar de top en helpen hem zijn dromen te realiseren.

Als eerbetoon aan wat deze jonge snowboarder nu al heeft bereikt én als opsteker voor alles dat nog komen gaat, heeft O'Neill door Ontwerper/Kunstenaar Jurjen Semeijn een gigantisch 'snowboardstatue' laten maken van Dimi.

Jurjen heeft met zijn kunstprojecten inmiddels relatieve wereldroem vergaard in de skateboard en street art scene en meerdere keren in New York en ook in Londen, Berlijn, Los Angeles en andere steden geëxposeerd.

Deze levensgrote afbeelding van Dimi de Jong 'at work' is een soort boog die geplaatst gaat worden over de toegangsweg naar SnowWorld in Zoetermeer. De onthulling van deze "ereboog" vindt plaats op vrijdag 13 november, om 20.00 uur.

We nodigen je uit om bij dit feestje aanwezig te zijn.

Wij zorgen voor sneeuw, glühwein, een DJ van Skullcandy en later op de baan ook nog voor vette snowboardactie en een photocontest met O'Neill en Skullcandy prijzen, tijdens de O'Neill Friday the 13th Boardersnight.

So buckle up!





http://www.oneill.com