Gemeente Dantumadeel


Doe mee aan 'De Krachtmeting'

Alle vrijwilligerorganisatie binnen de Gemeente Dantumadiel hebben een brief gekregen over 'De Krachtmeting'. De KrachtMeting is bedoeld om inzicht te krijgen in hoe sterk vrijwilligersorganisaties functioneren op een aantal onderdelen en wordt tegelijkertijd in 4 verschillende Friese gemeenten uitgevoerd. De gemeenten willen door dit onderzoek een goed zicht krijgen op de verschillende vragen die de organisaties hebben.

De KrachtMeting is bedoeld om inzicht te krijgen in hoe sterk vrijwilligersorganisaties functioneren op een de onderdelen stuurkracht, draagkracht, samenwerkingskracht, hulpkracht en vernieuwingskracht. Het invullen gaat eenvoudig en kost slechts enkele minuten. De meeste vragen zijn geformuleerd als stelling. U kunt op een schaal van 5 mogelijkheden aangeven in hoeverre u het eens of oneens bent met de stelling. Staat u neutraal ten opzichte van een stelling dan kunt u het middelste antwoord - mee eens noch mee oneens - aanklikken.

Klik hier om De Krachtmeting te starten, de inlogcode vindt u in uw brief. U kunt de vragenlijst tot en met 24 december 2009 invullen.

Heeft uw vrijwilligersorganisatie geen brief ontvangen, dan kunt u contact op nemen met Roelof Heeringa via rheeringa@dantumadiel.eu. of (0511-) 42 61 84