ApplicationNet: genomineerde FD Gazellen 2009

13/11/2009 10:35

ApplicationNet

Persbericht

7000 procent groei in vijf jaar

ApplicationNet: genomineerde FD Gazellen 2009

Groningen, vrijdag 13 november 2009 - ApplicationNet is gisteren als genomineerde geëindigd in de regio Noord-Nederland. Het Financieele Dagblad organiseert jaarlijkse de FD Gazellen voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ApplicationNet wist dankzij het product 'Werkplek Online' een groei te realiseren van 7000% in vijf jaar tijd.

De FD Gazellen zijn bedrijven die drie jaar op rij minimaal 20% groei hebben weten te realiseren en financieel gezond zijn. De spectaculaire groei die ApplicationNet afgelopen jaar wist te boeken, troefde alle andere Gazellen ruimschoots af. ApplicationNet eindigde enkele weken gelden ook al als 4e in de Deloitte Fast 50.

De dienstverlening van ApplicationNet past goed binnen "Het Nieuwe Werken', dat momenteel een zeer actueel onderwerp is en naar verwachting de komende decennia steeds actueler zal worden. Hierin is het volledig tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen werken één van de belangrijkste speerpunten.

"We vinden het een eer dat we zijn genomineerd en behoren tot de snelst groeiende organisaties in Nederland. We willen de winnaars van deze mooie award dan ook hartelijk feliciteren.", aldus Maarten de Vries CEO.

Over ApplicationNet

ApplicationNet zorgt ervoor dat haar klanten onafhankelijk van tijd en plaats, veilig kunnen werken. Dit doet ApplicationNet door online werkplekken te verzorgen met 'Werkplek Online'. Met deze dienst stelt een klant op basis van zijn specifieke wensen zijn eigen pakket van applicaties samen tegen een vast bedrag per maand per werkplek. Belangrijk onderdeel van de dienstverlening van ApplicationNet is de invloed die de klant heeft op zijn online werkplek, via de Self Service Module. De dienstverlening kenmerkt zich door flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbeheersing.

ApplicationNet is opgericht in 2002. Verwacht wordt dat er eind 2009 ongeveer 17.000 gebruikers aangesloten zullen zijn. ApplicationNet heeft 40 medewerkers in dienst en is sinds 2007 een dochteronderneming van KPN. Zie ook www.ApplicationNet.nl.

Over de FD Gazellen

Met de FD Gazellen Awards wil Het Financieele Dagblad ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien. Daarnaast brengt Het Financieele Dagblad met het onderzoek het Nederlandse ondernemerschap in de verschillende provincies in kaart. Gedurende de hele maand november berichten Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio na iedere bijeenkomst over de FD Gazellen 2009. Financieele Dagblad sluit op 25 november af met een bijlage 'Ondernemen in Nederland'. Hierin staat ook de landelijke FD Gazellen-ranglijst 2009.





http://www.ApplicationNet.nl