Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Groenploeg Veenoord

viert 20 jarig bestaan

Op 12 november is het 20 jarig bestaan gevierd van de groenploeg Veenoord. Een actieve groep vrijwilligers van het Veenoord onderhouden elke dinsdagochtend de parkeerplaats met de daarbij behorende groenvakken en de ruime omgeving. Ze verwijderen vuil en zorgen goed voor de beplanting. Ook onderhouden deze actieve bewoners enkele Opzoomerbakken.

Nurten Karisli van het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente IJsselmonde, Ans Theissen, vestigingsdirecteur Woonbron IJsselmonde en Arie van Neutigem voorzitter van de BC en VvE hebben tijdens de receptie (met een heerlijk buffet) op 12 november de vrijwilligers bedankt voor hun jarenlange inzet. Ook Wouter Boonzaaijer, portefeuillehouder Buitenruimte, kwam, na het officiële deel van de avond, de leden van de groenploeg feliciteren. Namens het Veenoord-college werd toegezegd dat een afspraak wordt gemaakt om enkele leerlingen met de groenploeg mee te laten werken op dinsdagmorgen.

De heer A. Kouwenhoven, oprichter van de groenploeg, dankte de sprekers en deed gelijk een oproep aan de aanwezigen de groenploeg te komen versterken.

Iedereen kijkt terug op een hele fijne avond.