Subaru


SUBARU BENELUX

Subaru als eerste op nieuw stuk Nederland

Subaru als eerste op de tweede maasvlakte

Hoofddorp, 13 november 2009

Slecht nieuws voor mensen die blind varen op hun navigatie. Sinds enkele weken is Nederland een stukje groter en is de huidige kaart van Nederland achterhaald.

Rotterdam is sinds september 2008 druk met de aanleg van de tweede maasvlakte en heeft bij het havengebied inmiddels de 4 kilometer lange dijk vastgemaakt aan de oude kustlijn. Ondanks de economische crisis kon Ronald Paul, directeur projectorganisatie Maasvlakte 2, ons melden dat de aanleg zeer voorspoedig loopt. Dit is zeer plezierig voor de verwachte structurele groei van de overslag van goederen die het Havenbedrijf Rotterdam voorziet voor de komende jaren. Naar verwachting zullen de eerste containerschepen in 2013 kunnen aanmeren.

Tot het zover is, moet er nog veel werk worden verzet. Over een lengte van 14 kilometer zal er in totaal zo'n 240 miljoen kubieke meter zand moeten worden opgespoten. Bij het opzuigen van dit benodigde zand uit de zee, stuiten de aannemers regelmatig op bijzondere vondsten als mammoetbotten en vliegtuigbommen.

Op 11 november 2009 was het moment daar dat de eerste mensen, naast de mensen die het werk verzetten, voet op dit nieuwe stukje Nederland konden zetten. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de Subaru Forester. Een drietal Subaru Forester modellen wist deze eerste gelukkigen veilig en comfortabel door het ruwe terrein te vervoeren naar het `nieuwe uiterste puntje' van Nederland. Uiteraard wilden de Subaru Foresters wel even poseren op deze bijzondere locatie om dit unieke moment voor eeuwig vast te leggen. Wederom deed de Subaru Forester in zowel de benzine als diesel variant menigeen versteld staan van zijn prestaties, ruimte en uitrusting.

Momenteel kunt u extra voordelig profiteren van de complete uitrusting van de Subaru Forester. Tot aan het einde van dit jaar kunt u profiteren van gratis brandstof of accessoires ter waarde van EUR
1.000,- bij aankoop van een nieuw Subaru Forester. Wilt u iets unieks? Kies dan voor de Subaru Forester Holiday. U krijgt dan eveneens winterbanden, trekhaak, dakdragers, dakkoffer en meer!

Overtuig uzelf met een proefrit en meld u nu hier aan!

Kunt u niet wachten, klik dan hier om alvast kennis te maken met de Subaru Forester.