Spover krijgt mensen aan het sporten door website

13/11/2009 12:30

Spover

Gezond en goed met je lichaam omgaan is al enige tijd een maatschappelijk probleem en discussie. Overheden en sportinstanties promoten het actief bezig zijn; gezond sporten voor lijf en leden. Spover wil sport stimuleren en daarom sport meer toegankelijk maken voor echt alles en iedereen. Spover gaat er voor zorgen dat er een breed publiek wordt aangesproken. Van voetbal tot fitness en van golf tot tennis tot bowling.

Met behulp van Spover is iedere sportvereniging in staat een website te bouwen, hun vereniging op de kaart te zetten en sport te promoten. Belangrijk voordeel voor de verenigingen: er zijn geen kosten aan verbonden.

De site wordt vormgegeven volgens de wensen van de vereniging. Met een eigen gezicht en alle mogelijkheden die de club wenst. Spover zorgt voor de vormgeving, onderhoudt en 'served' de site. Leden van de vereniging kunnen zelf foto's, video's en teksten plaatsen en onderling informatie uitwisselen. Andere leden houden zich actief bezig met de bewerking van de site en iedere bezoeker is van harte welkom.

Door interactief beheer van de websites bevordert Spover de professionalisering binnen de Nederlandse sportverenigingswereld. Daarvoor wordt samengewerkt met het ervaren MediaCT in Groningen.

Potentiële leden van een club zullen zich sneller aangesproken voelen. De site wordt heel toegankelijk gemaakt juist ook voor deze potentiële leden. Bestaande leden van clubs voelen zich door de interactieve mogelijkheden die Spover biedt nauwer bij hun vereniging betrokken.

Recent hebben zich al 130 deelnemers aangemeld, onder wie de bekende zeezeiler Henk de Velde.

Op www.spover.nl vindt u meer informatie. U kunt daar ook zien hoe sommige sites zijn vormgegeven en hoe simpel Spover is om kosteloos mee (samen) te werken.





http://www.spover.nl