Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt betrokkenen en getuigen bij aanrijding

Nijmegen, 13-11-2009 o De politie is op zoek naar automobilisten die betrokken waren bij een aanrijding die vrijdagmorgen rond 09.00 uur plaatsvond op de Berge en Dalseweg. Daarbij raakte een 17-jarig meisje uit Berg en Dal, dat daar op de fiets reed, gewond.

Het meisje reed op het genoemde tijdstip over de Berg en Dalseweg in de richting van het centrum. Ongeveer ter hoogte van de apotheek reed zij langs een rij autos die voor het verkeerslicht stond te wachten. Op dat moment kwam een kleine zwarte auto uit een parkeervak en reed het meisje aan. Ze kwam te vallen tegen een auto die voor het verkeerslicht stond te wachten en kon maar nauwelijks voorkomen dat ze door tegemoetkomend verkeer werd overreden.
Hoewel het meisje hierbij gewond raakte heeft geen van de automobilisten haar hulp geboden.

Haar verwondingen bestaan uit been en rugletsel.

Daarom is de politie op zoek naar de betrokken automobilisten en eventuele getuigen. Het gaat om de bestuurster van de kleine zwarte auto en de bestuurster van de blauwe of groene auto waar het meisje tegenaan gevallen is.
Deze automobilisten en eventuele getuigen kunnen contact opnemen met team Nijmegen Centrum op telefoonnummer 0900 8844. (03)

Laatst gewijzigd 13-11-2009 16:25 | © Regio Gelderland-Zuid |