Gemeente Rotterdam

foto: links Ahmed Aboutaleb rechts Jaap Wolf
Op 18 maart 2010 wordt Rozenburg deelgemeente van Rotterdam. Vrijdag 13 november bracht het College een kennismakingsbezoek aan Rozenburg.

De burgemeester en de wethouders maakten een rondrit door Rozenburg en lunchten met vertegenwoordigers van Rozenburgse organisaties.

Burgemeester Jaap Wolf ontving het gezelschap in het gemeentehuis. De rondrit daarna gaf een goed beeld van het wonen, werken, leven en recreëren in Rozenburg.

foto: rechts wethouder Hans Vervat De lunch vond plaats in Muziektheater De Ontmoeting waarbij het college van Rotterdam kennismaakte met vertegenwoordigers van sport, zorg, wonen en onderwijs en verschillende culturele en maatschappelijke organisaties in Rozenburg. Ook vertegenwoordigers van bewoners, ondernemers, politie, brandweer en gemeente Rozenburg waren aanwezig.

18 maart 2010
Op 18 maart 2010 wordt gemeente Rozenburg deelgemeente van Rotterdam. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Belangrijk is dat de kwaliteit van dienstverlening voor de inwoners van Rozenburg op peil blijft. Bewoners worden actief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom de samenvoeging. In ieder geval zal begin 2010 een extra editie van de gemeentekrant Rozenburg verschijnen. foto: links wethouder Hamit Karakus

Bron: Bestuursdienst, 13-11-2009